5 Şubat 2017 Pazar

Descendants of The Sun


Kanal: KBS2
Tür: Romantik, savaş
Bölüm sayısı: 16

Oyuncular:

Song Joong-Ki
Song Hye-Kyo
Ku Jin
Kim Ji Won


Konu:

Dizi Birleşmiş Milletler'e ait barışı koruma birliklerinde yer alan Yüzbaşı Yoo Shi Jin'le Birleşmiş Milletler'in talebi üzerine başka bir ülkenin başkentine tayin edilen Doktor Kang Mo Yeon'un aşk hikayesini konu almaktadır. 

Yorum:

Bromancelikte çığır açmış bir dizi. başrol oyuncuların yanı sıra yan oyuncuların aşkları, arkadaşlıkları da güzel işlenmiş. yayınlandığı dönemde ciddi ses getirmişti. bayıla bayıla bir solukta izlediğim dizilerden biri oldu.
Özellikle Seo Dae Young- Myeong Joo aşkına bayıldım.Kim Ji Won'u normalde de çok severim ama burada karakteri falan olay olmuş. inanılmaz güçlü ve güzel bir kadın karakter, oyunculuğu da beni etkiledi.
Seo Dae Young ve Yoo Shi Jin ikilisinin mükemmelliyeti başka bir dizide yok diyebilirim. hem inanılmaz cool ve yakışıklılar hem de aşırı şapşikler. İzleyeli uzun zaman oldu ama hala aklıma geldikçe salak gibi gülüyorum
Küçük olarak ostlarının da efsane olduğunu belirtmeden geçmek istemedim. İzlemezseniz pişman olursunuz. Şu ikisinin ponçikliği için bile izlenir sadece. Size ne kadar çok sevdiğimi yeterince anlatamadım ama bunu yazdıktan hemen sonra tekrar izlemeye karar verdim. Defalarca izleseniz bile sıkılmazsınız hemen başlayın derim daha fazla vakit kaybetmeden 😍😄

Buradan teaser'ı izleyebilirsiniz
Ağlamalı gülmeli 16 bölümlük keyifli zaman geçirmenizi diliyorum djhgjh 


                         





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder