27 Ocak 2017 Cuma

The Legend Of The Blue Sea


Dizi Adı: The Legend of The Blue Sea
Kanal: SBS
Tür: Romantik-fantastik
Bölüm sayısı: 16

Oyuncular: 

Lee Min Ho
Jun Ji Hyun


Konu:

Senaryo orijinal deniz kızı hikayesine dayandırılmaktadır. Nesli tükenmekte olan deniz kızlarından birinin, bir dolandırıcıyla tanışması üzerine peşinden gitmesiyle yaşadıkları anlatılmaktadır.

Yorum:

Oyuncu kadrosunda Lee Min Ho ve Jun Ji Hyun olunca tabiki dizi aylar öncesinden beklenmeye başlandı. Denizkızı hikayesine olan düşkünlüğümü de hesaba katarsak diziden beklentim çok yüksekti. Dibine kadar ponçik bir dizi çıktı ❤

Jun Ji Hyun rolünün hakkını sonuna kadar vermiş. Aşırı sevimli karakteri izleyince sevmeme gibi bir durum söz konusu değil. Lee Min Ho'nun her zamanki gibi coolluk paçadan akıyordu. Ancak duygusal sahnelerde biraz sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Lee Min Ho'nun diğer dizilerindeki oyunculuklarını beğensem de burada o duyguyu bana geçiremedi. Bu yüzden açıkçası beklentimin bir tık altında bir dizi olduğunu söyleyebilirim.

Dizide ara ara hikayeyle bağlantılı geçmiş hayattan kesitler veriliyor. Bu durum benim hoşuma gitti çünkü tarihi dizi sevmem genelde ama kısa kısa parçalar değişiklik katıyor ve hikayeyi anlamayı kolaylaştırıyor.

Bazen geren, bazen ağlatan, çoğu zaman güldüren tatlı bir dizi. İzlemenizi tavsiye ediyorum. Jun Ji Hyun'un mimikleri Lee Min Ho'nun karizması izlenmeye değer.


Fragmanı buradan izleyebilirsiniz. İyi seyirleeer!



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder